Duurzame kleding? Professor Suits

Professor Suits is een duurzaam inruilprogramma. Bij elke nieuwe aankoop nemen wij jouw oude kleding in. Die oude kleding wordt gedoneerd aan de lokale kledingbank. U als klant profiteert ook, u krijgt direct korting op uw nieuwe aankoop! Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzame wereld, de circulaire economie en aan diegenen die het minder hebben.

Hoe werkt duurzame kleding met Professor Suits?

Het werkt heel simpel: Je levert een heel en schoon product in (hoeft niet bij ons gekocht te zijn) en wij zorgen in samenwerking met Kledingbank Uniek dat het artikel een nieuwe bestemming krijgt. Jij krijgt op dat moment direct korting op de nieuwe aankoop.

Waarom duurzame kleding?

We moeten in de huidige economische maar ook milieutechnische omstandigheden meer circulair en duurzaam denken. Daarom willen wij als Claudius Menswear meer doen, meer circulair denken.

We zijn met dit inruilprogramma gestart omdat de verwachting is dat de bevolkingsgroei flink toeneemt tot 2050. Er zijn dan mogelijk niet meer genoeg grondstoffen om kleding van te maken. Ook kost het produceren van kleding enorm veel water, zeker in landen waar juist een schaarste aan water is. Op lange termijn is dat niet houdbaar. Daarom is Professor Suits gelanceerd.

Wat kost het?

Doe je mee aan ons duurzaamheidsprogramma Professor Suits? Meedoen kost je niets! Sterker nog, je krijgt korting op je aankoop als je meedoet! Volg onze social media en vraag het in de winkel om te weten wanneer je van de Professor Suits actie gebruik kunt maken.

Altijd op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.