Herenmode door Claudius Menswear

Wij staan klaar om de modieuze, geïnformeerde man te voorzien van een deskundig kleur- en stijladvies. Soms voor zakelijke herenmode, zoals een pak of colbert, maar zeker ook voor casual kleding met een sweater, pullover, polo, jeans, chino en een fijn casual jack.

Casual kleding

Maatpak

Italiaans overhemd

Smoking

Trouwpak

Herenmode in 2020/2021

We merken dat de heren steeds meer zin hebben in nieuwe herenmode trends en er minder moeite mee hebben om nieuwe dingen uit te proberen. Natuurlijk wil jij er ook weer goed gekleed bijlopen deze winter en we verklappen meteen de trends van de herenmode voor de zomer van 2021.

De rode draad in herenmode voor zomer 2021

Pasteltinten

Het eerste wat we moeten benoemen zijn de pasteltinten. Dit is de herenmode trend die bijna iedere man zal oppakken. De pasteltinten vind je in de zomercollectie van 2021 overal terug.

Chino het alternatief voor de jeans

Afgelopen najaar scoorde het alternatief op een jeans al bijzonder hoog. Namelijk: de chino! Veel mannen dragen tegenwoordig naast een jeans ook graag een sportieve broek die trendy is maar ook formeel kan zijn. Wanneer de man vroeger naar de winkel ging om meerdere jeans te kopen loopt hij nu de deur uit met een combinatie van jeans en chino's. Erg leuk, want een outfit wordt door zo’n chino net even anders. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke tinten als crème, grijs of blauw.