Trouwpak

Iedereen is anders. Wat is er fijner dan een trouwpak dat speciaal gemaakt is voor jouw specifieke kenmerken. Zeker op jouw trouwdag, waarbij je waarschijnlijk heel de dag druk bent. Een dag waarop je wilt dansen en misschien ook best wel zenuwachtig bent.

Je wilt dat je trouwpak dan perfect zit, zodat je je daarover geen zorgen hoeft te maken. Door de individualiseringsmogelijkheden kun je alles ook laten aanpassen naar je ideale stijl, matchend aan de outfit van je partner.

Uiteraard zorgen wij ook voor de passende accessoires.

 

Een trouwpak dat als gegoten zit

Wij maken gebruik van een speciaal pasmodel dat je aantrekt. Daarna komt onze expertise om de hoek kijken om alles nauwkeurig op te meten en de verdere wensen te bepalen.

Hoe gaat het vervaardigen van een trouwpak in zijn werk?

Wij zorgen dat jouw trouwpak perfect aansluit op je lichaam. Dat doen we op de volgende manier:

  1. We luisteren naar wat de verwachtingen/wensen zijn voor jouw trouwpak
  2. We selecteren stof op kleur en gebruiksgemak
  3. Wij meten o.a. basismaten als borst, taille, heup en bovenbeen
  4. Op basis van deze maten bepalen we de specifieke aanpassingen
  5. We noteren alle gegevens in ons systeem
  6. Het trouwpak wordt in ongeveer 4 weken op een traditioneel Italiaanse wijze geproduceerd in de fabriek van The Makers

Wat kost een trouwpak?

De prijs van een trouwpak is afhankelijk van welke stof gebruikt wordt. Kunnen we je helpen met jouw perfecte trouwpak? Kom langs, het liefst op afspraak. Dat kan ook in de avonduren, zodat we in alle rust de tijd kunnen nemen om jouw trouwpak samen te stellen.