Jouw specialist voor Hackett London in Barendrecht

Welkom bij Hackett London. Claudius Menswear in Barendrecht is al jaren Hackett London specialist!

Meer over Hackett London

Hackett London heeft de klassieke Britse heritage look tot in de puntjes geperfectioneerd, je zou er bijna vanuit gaan dat het al eeuwen meegaat. Echter is Hackett London een relatief jong merk. Het merk is opgericht in 1983 door Jeremy Hackett and Ashley Lloyd-Jennings. Het merk heeft zich in relatief korte tijd diep geworteld in de Britse cultuur. In onze winkel in Barendrecht vind je een ruim assortiment van Hackett London.

Hackett London Aston Martin Racing

Hackett London heeft ook banden met de autowereld, ze werken nauw samen met Aston Martin Racing. Een van de lijnen van dit Britse kledingmerk is dan ook bedrukt met het Aston Martin logo. De samenwerking tussen Hackett London en Aston Martin zorgt voor een lijn kleding met een sportief uiterlijk voor mannen die van auto's houden. De kleding van de Hackett London Aston Martin Racing lijn is sportief casual. Bij ons in de collectie vind je een ruime collectie van de Hackett London Aston Martin Racing lijn.

De kleding van deze Aston Martin Racing lijn bestaat uit t-shirts, polo's, truien, vesten en jassen. De kleding wordt door Hackett London soms heel groot bedruk en soms is het logo van Aston Martin Racing heel subtiel weggewerkt op de rug of borst.

Britse stijl met Hackett London

Het beroemde Hackett London maakt kleding voor de chique man die ook graag in zijn vrije tijd goed gekleed de deur uit gaat. Of je nou wil gaan voor de nonchalante of stoere look, met Hackett London Kleding heb je je outfit altijd goed voor elkaar.

Haal nu de Britse stijl van Hackett London in huis bij Claudius Menswear.