Claudius menswear in Barendrecht - SuitsYouBest

Herenmode voor de modieuze, geïnformeerde man

Bij Claudius menswear in Barendrecht kun je jezelf voelen als een Romeinse keizer. Je krijgt bij ons alle tijd en persoonlijke aandacht. Daardoor ben je verzekerd van een kleur en stijl advies dat jouw persoonlijkheid reflecteert. Op zoek naar fijne casual kleding, een maatpak dat als gegoten zit, een stijlvol Italiaans overhemd, of wil je goed voor de dag komen met een mooie smoking? Met ons ruime assortiment topmerken, slaag je zeker.

Wij staan voor persoonlijke service en een ontspannen sfeer. Veel van onze klanten komen ook gewoon regelmatig even gezellig langs voor een kop koffie.

Wat zeggen anderen over Claudius menswear?

 • Claudius menswear is de zaak waar ik al jaren mijn kleding koop.

  Een fijne sfeer, prima service en een verrassend groot assortiment herenkleding van sportief tot maatwerk zijn hier de basis voor.

  De eigenaren Harry en Tiny nemen alle tijd en moeite voor je om tot een juiste keuze te komen.

  Dit alles met een eerlijk advies en een kopje koffie maken het plaatje compleet.

  De heer Chris Braun

 • Ik kom en koop al vele jaren bij Claudius Menswear op de Middenbaan in Barendrecht. Eerst vanwege de mooie merken en later vooral vanwege Harry en Tiny!

  Zij kennen mijn smaak door-en-door, weten mijn maten uit hun hoofd en weten dat ik een zoetje in de koffie wil. Dat maakt de verplichte paskamer-sessies aangenaam en vlot want, net als bij de meeste mannen denk ik, is passen niet de favoriete tijdsbesteding. De Italiaanse merken komen “uit het betere segment”, want kwaliteit is voor mij nummer één. Soms lijkt het of ze speciaal voor mij hebben ingekocht: of is dat ook stiekem zo? Over de maatwerk-afdeling op de verdieping kan ik niets zeggen, want ik heb nooit kostuums gedragen…

  Van harte aanbevelend,

  De heer Dick van der Meer

Duurzame kleding – Professor Suits

Omdat wij duurzame kleding belangrijk vinden, zijn wij het Professor Suits programma gestart. Dit betekent dat je bij ons korting krijgt als je een broek of jack bij ons inlevert. De oude kleding wordt aan de lokale kledingbank gedoneerd. Op die manier hopen wij ons steentje bij te dragen aan een circulaire economie. Deze actie hanteren wij in bepaalde periodes in het jaar, houd hiervoor onze social media kanalen in de gaten.

Waarmee kan Claudius menswear jou van dienst zijn?

Fijne Casual kleding, een Maatpak dat als gegoten zit, een stijlvol Italiaans overhemd of wil je goed voor de dag komen met een mooie Smoking? Claudius menswear in Barendrecht is open wanneer het voor jou uitkomt, dus ook op afspraak na sluitingstijd.

Fijne Casual kleding

Ben je op zoek naar casual kleding, zoals een sweater, pullover, polo, jeans, chino of een fijn casual jack? Van een klassieke Britse heritage look tot moderne streetwear. Wij zijn al jaren specialist voor verschillende topmerken.

Een stijlvol Italiaans overhemd

Bij Claudius Menswear vind je een ruime collectie van Italiaanse overhemden. Mooie materialen en een perfecte snit.

Wij helpen je graag in onze winkel in Barendrecht bij het vinden van jouw perfecte overhemd.

Het Trouwpak, waarmee je straalt op die bijzondere dag

Eén van de meest bijzondere dagen van je leven. Daarbij past een bijzonder trouwpak. Iedereen is anders. Wat is er fijner dan een trouwpak dat speciaal gemaakt is voor jouw specifieke kenmerken. We luisteren naar jouw wensen. Daarna maken we een keuze uit het ruime assortiment van stoffen op kleur.

Een Maatpak dat als gegoten zit

Iedereen is anders. Wat is er fijner dan een maatpak dat speciaal gemaakt is voor jouw specifieke kenmerken. We luisteren naar jouw wensen. Daarna selecteren we gekozen stof op kleur en gebruiksdoel.

Met een Smoking kom je altijd goed voor de dag

Heb je binnenkort een gala of een ander belangrijk evenement en wil je stijlvol voor de dag komen? Wij hebben de perfecte smoking voor je. Bij Claudius menswear in Barendrecht helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van jouw perfecte smoking.

De favoriete merken van Claudius menswear

Wij zijn hét adres voor de modieuze, geïnformeerde man uit Barendrecht, Voorne Putten, Rotterdam, Zwijndrecht, Ridderkerk en Rhoon. Daarom vind je bij ons een groot aantal topmerken. Bij Claudius menswear in Barendrecht bieden we een uitgebreide collectie van onder andere:

Paul & Shark | Hackett London | Aston Martin Racing | Gran Sasso | Desoto | Gant | Mason’s | Brax |John Miller| Profuomo | Falke | A-dam underwear | Eau de Toilette Panama 1924 | Sartoria Tramarossa | Alberto | Ledûb

Volg Claudius Menswear op Instagram

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Claudius Menswear (@claudiusmenswear)